Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SLAWOMIR SICZEK Piotr piotr Przemyslaw Piskorz Marek Troc Grzesiek Wójcik Sylwester Sylwester karolina treder Marcin ... Vilemo Igrek Grod Wywalone Mam (2807 niezalogowanych)
6 Postów

(Marcelinaaa)
Wiking
patim napisał:
a drugie auto kto naprawi?

też pójdzie z ubezpieczenia ale oc tak jak w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Marcelinaaa napisał:
no więc tak chcę naprawić samochód z AC i ubezpieczalnia TRYG mówi że mam zapłacic 6,000 kor a resztę pokrywają oni w Polsce mając AC nic się nie płaci.

Zależy jak opcja ubezpieczenia została podpisana. "udział własny" to się nazywa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Joseph napisał: "udział własny" to się nazywa...

otóż to!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Nie jesteś w PL tylko w NO. Jak podpisywałaś umowę to nie wiedziałaś ile wynosi i co to jest "egenandel" czyli tzw. wkład własny w zaistniałą szkodę?? Jak można podpisać umowę nie wiedząc co ona zawiera?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Marcelinaaa)
Wiking
NOREK napisał:
Nie jesteś w PL tylko w NO. Jak podpisywałaś umowę to nie wiedziałaś ile wynosi i co to jest "egenandel" czyli tzw. wkład własny w zaistniałą szkodę?? Jak można podpisać umowę nie wiedząc co ona zawiera?.

koniec tematu zamiast pomocy to dostaje baty
no tak jestem albo tak dopiero przyjechałam do NO i nie mogę się przyzwyczaić że w tym kraju nawet na polaków nie można liczyć jeden dla drugiego jest obcy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a wiesz chociaz dlaczego w Polszy jest bieda?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Marcelinaaa)
Wiking
jasta102 napisał:

nie rozumiem Twojego pytania? skierowane chyba nie w tą stronę ....... przyjechałam tu tylko dla tego że nie jestem za tym by druga połowa żyła sama nie jestem ąę nie drzwigam głowy ponad chmury wolę żyć ubogo ale szczęśliwie z drugą połową....a co do Polski to miałam i mam swoje forum i pomagam ludziom z Polski w Polsce i jestem dumna a tu sama nienawiść wstyd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
a co do Polski to miałam i mam swoje forum i pomagam ludziom z Polski w Polsce i jestem dumna
a ludziom z Polski w Norwegi juz nie pomagasz takas dumna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Powinienem napisać jaka ty pokrzywdzona, jak mogą chcieć żebyś zapłaciła 6knok, oszukali, biedną polkę..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Marcelinaaa napisał:
jasta102 napisał:

nie rozumiem Twojego pytania? skierowane chyba nie w tą stronę ....... przyjechałam tu tylko dla tego że nie jestem za tym by druga połowa żyła sama nie jestem ąę nie drzwigam głowy ponad chmury wolę żyć ubogo ale szczęśliwie z drugą połową....a co do Polski to miałam i mam swoje forum i pomagam ludziom z Polski w Polsce i jestem dumna a tu sama nienawiść wstyd.

a to ta 1/2 nie mogła w Polszy być razem
i tam sobie pomagać wzajemnie
iść razem jak te dwa konie w zaprzęgu
do przodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok